MENGEJUTKAN,, STATUS TERAKHIR FACEBOOK SITI NAAIMA SEBELUM MAUT DI LPT2, COBA KAMU BACA KALAU BERANI.. MERINDINGGGG

Pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) Kampus Raub, menjadi mangsa terbaharu yang maut di Lebuh Raya Pantai Timur 2 (LPT2) apabila kereta yang dipandunya merempuh pembahagi jalan di Kilometer 271.7, berhampiran kawasan rehat dan rawat (R&R) Perasing hari ini.

MENGEJUTKAN,, STATUS TERAKHIR FACEBOOK SITI NAAIMA SEBELUM MAUT DI LPT2, COBA KAMU BACA KALAU BERANI.. MERINDINGGGG


Sayu : Segala puji bagi Allah .. Status fb Siti Naaima mangsa terbaru MAUT LPT2 (7Gambar)
Ketika kejadian pukul 10.45 pagi, Siti Naaima Samsuni (gambar 2), 19, pelajar semester 4 jurusan Pentadbiran Awam itu dalam perjalanan pulang ke kampus setelah menghabiskan cuti hujung minggu di bandar Dungun.
Kereta yang dipandunya hilang kawalan dan merempuh pembahagi jalan sebelum berpusing beberapa kali sehingga mangsa tercampak keluar dan kepalanya terhantuk konkrit
jambatan.
Ketua Polis daerah, Superintenden Mohd. Said Ibrahim berkata, ketika kejadian, mangsa yang berasal dari Kluang, Johor dan seorang lagi rakannya Roslan Ali, 19, dalam perjalanan pulang ke kolej setelah bertemu dengan bekas rakan-rakan di Du­ngun.
“Kejadian berlaku di satu laluan lurus dalam keadaan cuaca baik. Kita percaya kenderaan terbabit dipandu melebihi had laju sehingga sukar dikawal.


gambar 2

“Mangsa mengalami kecede­raan parah di bahagian kepala dan maut di tempat kejadian manakala rakan mangsa tidak mengalami sebarang kecede­raan,” ujar beliau.
Mayat mangsa dibawa ke Unit Forensik Hospital Kemaman untuk bedah siasat dan urusan pengebumian.

2 Responses to "MENGEJUTKAN,, STATUS TERAKHIR FACEBOOK SITI NAAIMA SEBELUM MAUT DI LPT2, COBA KAMU BACA KALAU BERANI.. MERINDINGGGG"

 1. BLOG nya menarik sekali keren banget ka kunjungi yang satu ini yaaa biar kalian ga bingung dalam menentukan masalah GEDGET
  http://zapplerepair.com/iPhone-6-lcd-ada-bayangan-hitam-diganti-baru-juga-sama.html

  ReplyDelete
 2. Ayo bergabung sekarang juga bersama kami ^_^
  Deposit yang sangat ringan cukup 50rb saja
  Anda sudah bisa bergabung bersama Fans^^83771nG $$

  ReplyDelete